Zand kopen en bestellen

Zand kopen en bestellen

Online uw zand kopen? Altijd CO2-neutraal! Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om zand te bestellen. Hieronder eerst uitleg over welke soorten zand te bestellen zijn. Daaronder een overzicht met de voordelen van zand kopen en bestellen bij Leobellen en wat onze klanten zeggen (rechts op deze pagina).

Welke soorten zand bieden wij online aan en waarvoor worden ze gebruikt?

Er zijn veel verschillende soorten zand, en als u zand online bestelt, maakt het verschil tussen speelzand en valzand zeker uit. Daarom leest u hieronder meer over de meest gevraagde soorten zand. Voor meer details kunt u altijd naar de desbetreffende productpagina gaan en voor een volledig prijsoverzicht kunt u terecht op de tarieven pagina.

De voordelen van zand bestellen bij Leobellen.nl

 • Voor vier uur besteld, morgen in de tuin

  Als u snel zand wilt bestellen, dan heeft u de juiste zandhandel gevonden. Bij een webshop krijgt u een geautomatiseerde email als u heeft besteld, dus u weet eigenlijk niet of uw bestelling ook echt is gezien. Als u telefonisch bestelt bij Leobellen, dan wordt u direct te woord gestaan en bent u verzekerd van levering op het afgesproken tijdstip.

 • Echte service van echte mensen

  Misschien heel logisch, maar als je tegenwoordig de bank belt, krijg je eerst minstens vijf minuten aan menu’s en muziekjes te horen, terwijl de bank in de dienstensector zit. Als u ons belt krijgt u een echt mens aan de lijn (waarschijnlijk Leo zelf), die u al uw vragen geduldig, vriendelijk en vakkundig beantwoordt.

 • Laagste prijs garantie:

  Niet alleen willen we u snel en goed helpen, we willen u ook de beste prijs-kwaliteitverhouding geven. Daarom zorgen wij dat we altijd voor de laagste prijs zand, grond en aarde leveren. Tijd is geld en nu hoeft u dus geen extra tijd te besteden aan het vinden van de laagste prijs. Vindt u het zand toch ergens tegen een lagere kuubsprijs, dan krijgt u het verschil terug.

 • Kwaliteitsgarantie:

  De andere kant van de prijs-kwaliteitverhouding, de kwaliteit, is ook gewaarborgd. Al het zand, de aarde en de grond die bij ons vertrekt, is uitgebreid getest en goedgekeurd. Als u het wenst sturen we u een kopie van het kwaliteitscertificaat toe.

divider-icon

Een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct bestellen?

Ga naar onze contactpagina of neem telefonisch contact met ons op:

06 53 590 444