Steigers

Sinds eind 2020 kunt u ook voor al uw steigerbouw klussen terecht bij Leobellen Steigerbouw. Een nieuw opgericht bedrijf dat complementair is aan Leobellen.nl BV. Het idee erachter is dat we een completere facilitaire ondersteuning kunnen aanbieden bij elke verbouwing en renovatie.

We werken vooral met de steigersystemen Layher Allround en Layher Blitz. Eventueel kan er ook gewerkt worden met traditionele steigers. Afhankelijk van de werkzaamheden en belasting van de steiger, zullen we een van de steigersystemen aanraden.

Leobellen Steigerbouw is VCA* gecertificeerd en onze steigerbouwers zijn in het bezit van het persoonlijke document Monteur Steigerbouw volgens Richtlijn Steigers Arbocatalogus Bouw & Infra. Hiermee verzekeren wij een structureel goed gemonteerde steiger en een veilige werkomgeving voor de vakmensen die er daarna gebruik van moeten maken.

Met de recente aanvulling aan het werknemersbestand hebben we 45 jaar ervaring in steigerbouw aan ons weten te binden. En hoewel we ons voornamelijk richten op renovatie bouw, van offshore tot podiumbouw, onze mannen zijn er geweest.

Net zoals bij Leobellen.nl BV proberen we met Steigerbouw altijd CO2-neutraal te opereren. Dit doen wij door bomen te planten. U kunt hier meer over lezen op de pagina CO2 Footprint.

Een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct bestellen?

Ga naar onze contactpagina of neem telefonisch contact met ons op:

06 53 590 444