Kunststof rijplaten huren

Kunststof rijplaten huren

Kunststof rijplaten verhuur van Leobellen is een goede oplossing voor bodembescherming of om locaties beter bereikbaar te maken.

Als u maar heel af en toe rijplaten nodig heeft of geen opslagruimte beschikbaar heeft, is het kopen van rijplaten misschien niet de beste optie. Dan is het handig om de kunststof rijplaten te huren: de rijplaten worden gebracht en weer opgehaald, u hoeft geen vervoer en opslag te regelen.

Voordelen van kunststof rijplaten:

  • gemakkelijk verplaatst
  • draagkracht van 2000kg per dm²
  • uw werklocatie goed te bereiken
  • rolstoelvriendelijk
Kunststof rijplaten huren
Toepassingen voor Kunststof Rijplaten Verhuur
Opgebroken straten
Kunststof rijplaten kunnen ingezet worden bij opgebroken bestrating. De rijplaten worden gebruikt om bij opgebroken bestrating voetgangers en fietsers toch veilig doorgang te kunnen voorzien door middel van de anti-sliplaag. Ook worden onze rijplaten gebruikt om paden aan te leggen van de voordeur tot aan het volgende verharde stuk ondergrond.
Groot materieel
Kunststof rijplaten kunnen ingezet worden als bescherming van bestrating wanneer er zwaar materieel overheen moeten rijden. De meeste bestrating deukt in wanneer er meer dan 1000 kg per vierkante decimeter druk op komt te staan. Onze rijplaten zorgen er voor dat de druk verdeeld wordt over een groter oppervlakte zodat er 2000 kg per vierkante decimeter gedragen kan worden.
Evenementen / Rolstoel
Niet alleen bij werkzaamheden is het handig om kunststof rijplaten te gebruiken. Wij krijgen regelmatig aanvragen van evenementen binnen. Ze worden dan gebruikt als ondergrond voor toiletten, eetkramen en barren. Maar ook als looppaden of om het toegankelijk te maken voor mensen in een rolstoel.
divider-icon

Een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct bestellen?

Ga naar onze contactpagina of neem telefonisch contact met ons op:

06 53 590 444