Over ons

Over Leobellen

Na bijna 20 jaar ons gericht te hebben op containers, hebben wij inmiddels ruim vijf jaar geleden besloten onze diensten uit te breiden met in eerste instantie zand. Later volgden ook rijplaten en bouwsteigers.

Zo hopen wij bij Leobellen onze klanten nog completere dienstverlening te kunnen bieden. Voor wie Leo en zijn zoons kent, is dit een logische stap. Bij Leobellen wordt namelijk nooit het minimale gedaan voor de klant. In tegenstelling: er wordt gekeken wat de klant nodig heeft, en hoe wij daarbij kunnen helpen. Een containerbedrijf, geleid door echte mensen-mensen. In een tijd waarin persoonlijke service onder druk staat, hopen wij hiermee een verschil te kunnen maken. Wanneer je contact opneemt met Leobellen, krijg je échte mensen aan de lijn, zijn er korte lijnen tussen de planning en de chauffeurs, en worden beloftes altijd nagekomen. En dat merk je in onze dienstverlening.

Door onze slimme combinatie van diensten is iedereen die containers, rijplaten, zand of bouwsteigers nodig heeft bij Leobellen aan het juiste adres. Onze klanten lopen dan ook uiteen van (bouw)bedrijven tot particulieren die de badkamer of tuin gaan verbouwen.

Onze werkwijze

Het aanbieden van verwante producten biedt klanten van Leobellen voordelen. Ten eerste is het niet nodig om te schakelen tussen verschillende bedrijven voor het bestellen van verschillende producten. Dit scheelt aanzienlijk in tijd die je kwijt bent aan communicatie, en is bovendien veel minder foutgevoelig. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je zand geleverd wordt voordat de container er is waar je oude tuintegels in moeten.
Ten tweede hebben wij er bij Leobellen voor gezorgd dat ons materieel optimaal kan worden ingezet. Onze vrachtwagens kunnen voor al onze producten gebruikt worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld na het plaatsen van een container, een lading rijplaten ophalen.
Daaruit volgt meteen het volgende voordeel: wij combineren zo veel mogelijk ritten, waardoor je bestelling binnen een dag geleverd kan worden. Dit is op zich al beter voor het milieu, maar door bij Leobellen te bestellen zorg je er daarnaast voor dat je helemaal geen negatieve invloed achterlaat op het klimaat. Wij leveren onze producten namelijk altijd CO2-neutraal.

“Synergie is toch het mooiste wat er bestaat. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze producten zo goed mogelijk op elkaar aansluiten. Die slimme combinatie van diensten zorgt voor betaalbare topservice!” - Leo Moree, Eigenaar

Een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct bestellen?

Ga naar onze contactpagina of neem telefonisch contact met ons op:

06 53 590 444